Justine Pronk

Justine Pronk

Juridisch medewerker

Al vanaf jongs af aan lees ik veel. Mijn moeder werkte in de bibliotheek en er ging bijna geen week voorbij waarin wij niet het maximaal aantal te lenen boeken mee naar huis namen. Urenlang kon ik mijzelf verliezen in een boek. Toentertijd was dat in fictieboeken, tegenwoordig lees ik veel non-fictie.

Mijn liefde voor lezen kwam niet alleen van pas tijdens mijn rechtenstudie, maar ook iedere dag bij ZieZo heb ik hier profijt van. Als juridisch medewerker lees ik veel procesdossiers, wetsteksten en jurisprudentie. Al deze informatie en de kennis die ik al heb zet ik in om mijn cliënten bij te staan in hun bezwaar- en beroepsprocedures. Ik vind het erg fijn om in de papieren te duiken en door alle informatie heen te kammen om uiteindelijk dit in te zetten voor mijn cliënt.

Ik zit niet alleen maar in de boeken gedoken. Waar het natuurlijk allemaal om gaat is een hoorzitting of een rechtbankzitting, waar alles samenkomt. Niets geeft mij meer energie en plezier in mijn werk als resultaten behalen voor mijn cliënten. Mijn stijl kenmerkt zich als zorgvuldig, oplossingsgericht analytisch en integer.

06-43453445